Tarieven en vergoedingen

Het tarief voor een consult van één uur bedraagt 95 euro voor particulieren. Als lid van beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) worden de kosten van Integratieve Psychotherapie geheel of gedeeltelijk vergoed door ziektekosten verzekeraars die een samenwerking hebben met deze beroepsvereniging. Ik adviseer je in alle gevallen contact op te nemen met je ziektekostenverzekering om te kijken of een sessie (gedeeltelijk of helemaal) vergoed wordt.

De gegevens waar ziektekostenverzekeringen naar kunnen vragen t.a.v. mijn praktijk zijn:

  • Praktijk voor Integratieve Psychotherapie
  • Margot de Cock

Beroepsvereniging

Als ECP-therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VIT (Vereniging Integraal Therapeuten). Daarnaast ben ik lid van Koepel vereniging NAP (Nederlandse Associatie Psychotherapie) en de EAP (Europese Registratie Psychotherapeuten). Als lid van de Vereniging van Integraal Therapeuten houd ik mij aan de kwaliteitseisen en de gedragscode die deze vereniging aan haar leden stelt.

Mijn registratie nummer bij de Kamer van Koophandel is: 30190848.

Klachtenreglement

Margot de Cock staat voor een heldere werkwijze, klantvriendelijke benadering en een transparante communicatie. Ondanks dat kan het voorkomen dat u ontevreden bent over (een aspect van) de dienstverlening . Dat hoor ik graag zodat u niet blijft zitten met gevoelens van onvrede.

Mocht u onverhoopt ontevreden zijn neemt u dan vooral direct contact met mij. U kunt ervan uitgaan dat we dit samen oplossen in een goed gesprek. 
Komen we er niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en kunt u bereiken via mijn beroepsvereniging  Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT).

wc6tXAd8vSfAAAAAABJRU5ErkJggg==

NAP AF logo cmyk 100511Logo_VIT_web