Over mij

Mijn naam is Margot de Cock. Jarenlang heb ik kinderen, jongeren en jong volwassenen begeleid in het onderwijs en studie. Het werken met verschillende leeftijds- en doelgroepen heb ik als inspirerend en uitdagend ervaren. Mijn doel was om jongeren te begeleiden en uit te dagen om hun kwaliteiten te gebruiken en te ontwikkelen. 

Binnen het onderwijs ben ik meer de richting opgegaan naar het coachen en begeleiden van leerkrachten. N.a.v. deze individuele trajecten heb ik besloten de vierjarige Psychotherapieopleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam te volgen. In 2003 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. 

Het werken met mensen inspireert me nog steeds, het kan me ontroeren en verwonderen.Het begeleiden van persoonlijke processen ervaar ik als heel bijzonder en prachtig wanneer ervaren wordt zelf weer verder kunnen ! Naast mijn praktijk ben ik als studieadviseur en studiebegeleider verbonden aan de Nederlandse Academie. Ik enthousiasmeer mensen voor het vak als coach, counselor of therapeut in de vorm van persoonlijke advies gesprekken. Als studiecoach begeleid ik studenten gedurende de opleiding waar nodig en als leertherapeut werk ik met studenten in het kader van hun persoonlijke – als professionele ontwikkeling. 

Kernwoorden: enthousiast, betrokken, betrouwbaar, inspirerend, motiverend, vakkundig, sociaal, inlevend, humor, liefdevol – confronterend, de vinger op de juiste plek leggen, persoonlijk en professioneel. 

Testimonials

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a comment